Preloader image

versie 8.9.2 van Vabi Assets Energie beschikbaar

In deze release is opgelost dat je bij onverwarmde leidingen bij verwarming niet kon aangeven wat de lengte is. Alhoewel dit niet vaak voorkomt kan het wel invloed op de rekenresultaten hebben. Het probleem deed zich alleen voor in versie 8.9.0 en 8.9.1.

 

Het is daarom goed om registraties die gedaan zijn in Vabi Assets Energie versie 8.9.0 en 8.9.1 te controleren op onverwarmde leidingen. Dit kan met behulp van de filters en de objectenrapportage in Excel. Mocht dit in een uitzonderlijk geval voorkomen, dan kunnen de energielabels vervangen worden.

 

Bekijk het stappenplan om bovenstaande te controleren

 

Er zijn nog een aantal kleine onvolkomenheden opgelost. De verbeteringen kun je teruglezen in de releasenotes.

 

We zijn apetrots op onze klanten!