Preloader image
Over onsOver ons

Over ons

 

Over Breuers & Cobelens Linkedin

Kim & HugoBreuers & Cobelens is een ingenieursbureau dat zich heeft toegelegd op de energieprestatie van de gebouwde omgeving. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit woningcorporaties, bouwbedrijven/projectontwikkelaars, kleine tot grote vastgoedinvesteerders en gemeentes. Breuers & Cobelens is in 2010 ontstaan door het bundelen van de krachten van Hugo Breuers en Kim Cobelens. Alhoewel letterlijk genomen 2 families rijk, ziet Breuers & Cobelens zichzelf graag als familiebedrijf.

 

Breuers & Cobelens is lid van zowel de FedEC als AvEPA. Binnen de AvEPA heeft Breuers & Cobelens een plaats in het bestuur en binnen de FedEC in de EPA-werkgroep. Breuers & Cobelens vertegenwoordigt de AvEPA onder andere in de EPA examencommissie en de technische commissie BRL9500. Breuers & Cobelens vertegenwoordigt de FedEC in de NEN werkgroep NTA8800. Breuers & Cobelens is volledig zelfstandig BRL9500 gecertificeerd door EPG certificering en SKG-IKOB.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Over het team van Breuers & Cobelens

Het team bestaat verder voornamelijk uit vastgoed inspecteurs en adviseurs. Zowel in eigen dienst als diverse vaste projectkrachten.

Het vaste team, volledig in eigen dienst kunt u vinden op onze team pagina.

Het team wordt compleet gemaakt door een flexschil met onder andere Hans Bus.

 

We zijn apetrots op onze klanten!

 

 

 

contactReferenties

Enkele referenties: