Over Breuers & Cobelens  Volg Breuers & Cobelens op LinkedIn!

Breuers & Cobelens is een ingenieursbureau dat zich heeft toegelegd op de energieprestatie van de gebouwde omgeving. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit woningcorporaties, bouwbedrijven/projectontwikkelaars, kleine tot grote vastgoedinvesteerders en gemeentes. Breuers & Cobelens is in 2010 ontstaan door het bundelen van de krachten van Hugo Breuers en Kim Cobelens. Alhoewel letterlijk genomen 2 families rijk, ziet Breuers & Cobelens zichzelf graag als familiebedrijf.

Breuers & Cobelens is lid van zowel de FedEC als AvEPA. Binnen de AvEPA heeft Breuers & Cobelens een plaats in het bestuur en binnen de FedEC in de EPA-werkgroep. Breuers & Cobelens vertegenwoordigt de AvEPA onder andere in de EPA examencommissie en de technische commissie BRL9500.  Breuers & Cobelens vertegenwoordigt de FedEC in de NEN werkgroep NTA8800. Breuers & Cobelens is volledig zelfstandig BRL9500 gecertificeerd door EPG certificering en SKG-IKOB.

KvK Breda: 67710085
ING bank: NL40INGB0005855772
BIC: INGBNL2A
Certificering BRL9500-00, 01 en 03: EPG-2012-04
Certificering BRL9500-02 en 04: SKG-IKOB

Over Kim Cobelens  LinkedIn-profiel van Kim Cobelens weergeven

Kim (1980) is geboren in Bramsche, Duitsland. Na het afronden van de HTS bouwkunde in Tilburg studeerde Kim af als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze ging aan de slag bij diverse architectenbureaus en werkte aan zowel kleinere als grotere projecten. Tegelijkertijd, eigenlijk meer als hobby in de avonden en weekenden, deed Kim organisatorische werkervaring op als leading hostess bij diverse grote evenementen. Net op het moment dat de economische crisis het architectenbureau waar Kim op dat moment werkzaam was bereikte raakte ze zakelijk met Hugo in gesprek. Inmiddels is Kim, naast adviseur duurzaam vastgoedbeheer, de trotse moeder van 4 prachtige zoons.

Over Hugo Breuers  LinkedIn-profiel van Hugo Breuers weergeven

Hugo (1979) is geboren in Roosendaal. Na het afronden van de MTS in Vlissingen studeerde Hugo part-time informatica aan de HTS in Rotterdam. Hugo was werkzaam bij een ondernemer in West-Brabant waar hij onder andere verantwoordelijk werd voor een outbound callcenter, de buitendienst van een assurantiekantoor en de start-up van een café-restaurant. Na het afronden van de HTS studeerde Hugo in de avonden en weekenden bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode, naast zijn werk bij een grote multinational als internal business consultant. Enkele jaren na het succesvol afronden van zijn doctoraal bedrijfskunde greep Hugo de kans samen met Kim een bedrijf op te zetten. Hugo begon zich te verdiepen in de renovatie en bouw, met name de energetische kant hiervan. Naast gedreven adviseur duurzaam vastgoedbeheer is Hugo de trotse vader van 2 geweldig stoere zoons.

Over het team

Het team bestaat verder voornamelijk uit vastgoed inspecteurs en adviseurs. Zowel in eigen dienst als diverse vaste projectkrachten. Het vaste team, volledig in eigen dienst, bestaat uit Gert van Wijk, Willem Cox, Ger van Mourik, Bert van Wolven, Simon van Hooijdonk, Floris Breuers en Henk Brouwers. Het team wordt compleet gemaakt door een flexschil met onder andere Hans Bus.

Referenties

Enkele referenties: