Preloader image
Over onsOver ons

Over ons

 

Over Breuers & Cobelens Linkedin

Kim & HugoBreuers & Cobelens is een ingenieursbureau dat zich heeft toegelegd op de energieprestatie van de gebouwde omgeving. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit woningcorporaties, bouwbedrijven/projectontwikkelaars, kleine tot grote vastgoedinvesteerders en gemeentes. Breuers & Cobelens is in 2010 ontstaan door het bundelen van de krachten van Hugo Breuers en Kim Cobelens. Alhoewel letterlijk genomen 2 families rijk, ziet Breuers & Cobelens zichzelf graag als familiebedrijf.

 

Breuers & Cobelens is lid van zowel de FedEC als AvEPA. Binnen de AvEPA heeft Breuers & Cobelens een plaats in het bestuur en binnen de FedEC in de EPA-werkgroep. Breuers & Cobelens vertegenwoordigt de AvEPA onder andere in de EPA examencommissie en de technische commissie BRL9500. Breuers & Cobelens vertegenwoordigt de FedEC in de NEN werkgroep NTA8800. Breuers & Cobelens is volledig zelfstandig BRL9500 gecertificeerd door EPG certificering en SKG-IKOB.

 

Wil je bij ons werken? Bekijk hier onze vacatures!

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Over het team van Breuers & Cobelens

Het team bestaat verder voornamelijk uit vastgoed inspecteurs en adviseurs. Zowel in eigen dienst als diverse vaste projectkrachten.

Het vaste team, volledig in eigen dienst kunt u vinden op onze team pagina. Wil je bij ons werken? Bekijk hier onze vacatures!

Het team wordt compleet gemaakt door een flexschil met onder andere Hans Bus.

 

We zijn apetrots op onze klanten!

 

 

 

contactReferenties

Enkele referenties: