Preloader image
VerhuurVerhuur

Verhuur

 

Breuers & Cobelens biedt uw woningcorporatie, VVE of bouwbedrijf vakkundige ondersteuning op het gebied van energieprestatie, energielabels en bouwkundige keuringen.

 

Als woningcorporatie heeft u dagelijks te maken met huurders enerzijds en met vastgoedbeheer anderzijds. In de dagelijkse praktijk blijft er minder tijd over om u tussen het klantcontact en de richtlijnen door ook nog bezig te houden met bouwkundige keuring en energieprestatie. Om dit uit handen te geven, moet u erop kunnen vertrouwen dat dit grondig en vakkundig gebeurt. Breuers & Cobelens is dé specialist op het gebied van energieprestatie, onderhoudsplanning en ruimtelijke ordening en we stellen professionaliteit voorop. We kijken graag met u mee om met een frisse, scherpe blik het maximale uit uw projecten (of volledige mutatie) te halen. Als u ons de NAW-gegevens en basisinformatie geeft, dan verzorgen wij de rest.

 

KansenkaartDe meeste bouwbedrijven en VvE’s die bij ons aankloppen, doen dat in principe om dezelfde eenvoudige reden: zo min mogelijk energieverbruik en daardoor ook zo min mogelijk kosten, zonder hier zelf naar om te hoeven kijken. Wilt u ook ontzorgt worden op het gebied van energieprestatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Projectontwikkeling, herbestemmingsplannen, expansie (maar ook onderhoud) van uw vastgoedbezit. wij helpen u graag om de regie in handen te houden over de energieprestatie / duurzaamheid, onderhoudsplanning en ruimtelijke ordening.

 

 

 

 

Volledige ontzorging van energieprestatie en energielabels

contact

Met de juiste expertise brengen we het energieprestatie maatwerk advies dat bij u past, zonder daarbij de huurder uit het oog te verliezen. Voor ons is een tevreden bewoner net zo belangrijk als voor u.

 

  • Afspraken maken met de huurders (ook ’s avonds en in het weekend) is voor ons geen probleem.
  • Een afgemeld energielabel in uw automatisering/database? In no-time geregeld.

 

We leveren uitsluitend maatwerkadvies, wat betekent dat we niet alleen maar letten op de verbeterde energieprestatie die te behalen is maar ook kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding en de praktische uitvoerbaarheid van de trajecten die we adviseren.

 

Onze energieprestatie adviezen zijn to the point zijn en direct laten zien hoe onze bevindingen te vertalen zijn naar aantoonbare, aanzienlijke besparing en betere energieprestatie in de praktijk.

 

Neem gerust contact met ons op om uw energieprestatie wensen te bespreken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat deze gerealiseerd worden.

 

 

Thank you for contributing to a better world

 

 

Kwaliteitsbewaking voor energieprestatie en energielabels woningcorporaties

 

We worden regelmatig door woningcorporaties gevraagd om de kwaliteit te bewaken van de gecertificeerde EPA-opnemers die zij in dienst hebben. Dit doen we met behulp van steekproeven ter controle en daarnaast via bijscholing en advisering van de desbetreffende EPA-opnemers. Hoewel dit in eerste instantie vaak begint als een los project, ontstaan op deze manier regelmatig langdurige samenwerkingen. Het is dan onze taak om zowel de organisatie als de opnemers naar een hoger niveau te tillen op een manier waar beide partijen zich prettig bij voelen. Vervolgens zorgen we ervoor dat dit niveau gehandhaafd blijft.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Klinkt dit u goed in de oren? Bel of mail dan gerust voor een oriënterend gesprek om uw energieprestatie advies naar een hoger niveau te tillen.

 

contactWWS-punten

 

Desgewenst kunnen we (voor een minimale meerprijs) bij de opname van het energielabel direct ook de WWS-punten opnieuw opnemen. Misschien bent u hier in eerste instantie wat terughoudend in, maar de praktijk wijst uit dat organisaties hier na afloop hier vaak heel anders over denken. Er blijven vaak heel wat punten liggen voor eenvoudig realiseerbare zaken, zoals betegeling in de keuken of badkamer. Neem gerust contact met ons op voor een gratis steekproef.

 

(in het menu vindt u een nadere uitleg van de verschillende diensten die we aanbieden, zoals de speciaal ontwikkelde kansenkaart, energieprestatie adviezen enzovoorts)