Preloader image
QuickscanSlide thumbnail

Quick Scan

 

De energie Quick Scan is een snelle en goede manier om energiebesparende maatregelen te ontdekken.

 

Wilt u thuis, voor uw bedrijf of organisatie geld besparen door het verlagen van uw energieverbruik? Weet u dat u kunt besparen op uw energieverbruik, maar weet u niet precies waar en hoe dit te realiseren is?

 

woning energie

Energielabel wonen

Energie

 

Met behulp van een energie Quick Scan kunnen we inzichtelijk maken welke maatregelen mogelijk zijn om energie te besparen. Het grote voordeel is dat zo’n Quick Scan een combinatie vormt uiteenlopende disciplines, zonder dat daarbij wordt ingegaan op alle bijbehorende protocollen. Er wordt er gerekend met theoretische verbruiksgegevens op basis van de door u aangeleverde informatie. Indien u een uitgebreider advies wenst op basis van daadwerkelijke verbruiksgegevens en een uitgebreid kosten/baten overzicht, dan helpen wij u graag verder.

 

De energie Quick Scan levert eenvoudige oplossingen die direct toepasbaar zijn in uw eigen woning, bouw of wooncomplex. U kunt daarbij denken aan de apparatuur die aanwezig is, maar ook aan zaken zoals verlichting en installaties.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

contactDe nadruk ligt hierbij uiteraard op advies: het is aan u om de afweging te maken en te bepalen welke aspecten van de energie Quick Scan u interessant lijken om daadwerkelijk aan te pakken. Het advies is dusdanig opgesteld dat u direct ziet wat het u oplevert om het energieverbruik te reduceren en op wat voor manier dit gerealiseerd kan worden.

 

Een handige overzichtelijke milieuprestatie berekening die u advies geeft om het beste uit uw woning, bouw of wooncomplex te halen.

 

Geïnteresseerd in een energie Quick Scan?
Neem gerust contact op voor meer informatie.