Preloader image
Aanvullende dienstenAanvullende diensten

Overige analyses

 

Bij Breuers en Cobelens kunt u terecht voor diverse analyses op het gebied van energieprestatie en verhuur.

 

WWS
WWS
Het WWS puntensysteem bepaalt de maximale huurprijs van uw sociale-huurwoning. Het
Thermografie
Thermografie
Bij thermografie gaat het om het in kaart brengen van de
NEN 2580 meetstaat
NEN 2580 meetstaat
De NEN 2580 meetstaat meet de gebruiksoppervlakte van woningen per bouwlaag
Multi inspectie
Multi-inspectie
Multi-inspectie zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens in één inspectie worden

 

Multi-inspectie

 

Woninginspecties zijn belangrijk voor het beheren van vastgoed, maar de bewoner te vaak lastigvallen is niet gewenst. Daarnaast zit het grootste deel van de kosten in het maken van de afspraak, daarom is het handig om bij een woninginspectie ook andere parameters mee te nemen. Multi-inspectie is altijd maatwerk en de parameters worden daarom in overleg met u vastgesteld.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

 

WWS

 

Desgewenst kunnen we (voor een minimale meerprijs) bij de opname van het energielabel direct ook de WWS punten opnieuw opnemen. Neem gerust contact met ons op voor een gratis steekproef.

 

Thermografie

 

contactBij thermografie gaat het om het in kaart brengen van de temperatuur. Een infraroodcamera brengt dan nauwkeurig de temperatuurverschillen van uw huis in beeld. Hierdoor is goed te zien op welke plekken in huis sprake is van warmteverlies of waar bijvoorbeeld luchtlekken zijn ontstaan. Het maakt zichtbaar wat zich zoal onder de oppervlakte afspeelt: vochtproblemen die op het eerste oog niet zichtbaar waren, verwarmingslekken of bijvoorbeeld infiltraties via het dak.

 

Benieuwd wat thermografie voor uw organisatie kan betekenen?
Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

In de nabije toekomst komen diverse andere analyses ter beschikking. Wenst u een ander onderzoek of analyse neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Informatieplicht energiebesparingen

 

Verbruikt uw bedrijf of instelling (Wet milieubeheer-inrichting) per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas (gelijkwaardig)? Dan bent u op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. Dit is de energiebesparingsplicht het doel hiervan is om de energiebesparing en CO2 reductie te versnellen. De verplichting om door te geven welke maatregelen u neemt heet de informatieplicht energiebesparingen.

 

NEN 2580 Meetstaat

 

De NEN 2580 meetstaat is geschikt voor woningcorporaties die al een energielabel hebben laten opmaken en op een gemakkelijke en kostenvriendelijke manier willen voldoen aan de eis om aan deze meetstaat (meetinstructies, Waarderingskamer) te voldoen. Maar ook voor makelaars en andere vastgoed bezitters die woningen voor de verkoop of verhuur inmeten en voor gemeenten die de woning voor de BAG of in het kader van de Wet WOZ inmeten.