Preloader image

 

Breuers & Cobelens richt zich puur op energieadvies en daaronder valt ook het energielabel. Wilt u uw label checken? dat kan op onze energielabel pagina.

 

Bij oplevering van utiliteitsbouw en bij het opnieuw verhuren hiervan is het verstrekken van een energielabel (EP-U) verplicht. Indien dit niet op orde is kan een bijbehorende boete oplopen tot ruim € 20.000,-.  Ook voor woningen en appartementen (zowel nieuwbouw als bestaande bouw) is een energielabel (EP-W) bij oplevering of verkoop verplicht. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of of bereken meteen uw energielabel prijs in de prijscalculator.

 

We werken landelijk, maar omdat we gevestigd zijn in het Brabantse Roosendaal zijn steden zoals Breda, Etten-Leur en Bergen op Zoom natuurlijk om de hoek.

 

Multi inspectie
Multi-inspectie
Multi-inspectie zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens in één inspectie
Energielabel utiliteit
Energielabel utiliteitsbouw (EP-U)
Energielabel EP-U is bedoeld voor al het zakelijk onroerend goed.
Energielabel EP-W
Energielabel woningbouw (EP-W)
Een energielabel voor een woning loopt van A++++ tot G.

 

Het opstellen van een energielabel dient door een onafhankelijk en gediplomeerde adviseur te gebeuren. Daarnaast dient het bedrijf wat het energielabel registreert bij de overheid gecertificeerd te zijn. Breuers & Cobelens heeft gediplomeerde adviseurs in dienst en is als bedrijf volledig zelfstandig gecertificeerd om deze energielabels bij de overheid te registreren. Wij hebben alles in eigen beheer en zijn daarom sneller, onze prijs is lager en onze kwaliteit is hoger. Het opstellen van energielabels is één van onze primaire producten.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Buiten de standaard energielabels is het ook mogelijk om maatwerkadvies te krijgen voor zowel EP-W als EP-U. U ontvangt dan een uitgebreid advies met maatregelen met o.a. een blowerdoor-test en desgewenst een luchtdichtheidstests conform NEN-normen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Thank you for contributing to a better world

 

We zijn apetrots op onze klanten!