Preloader image
multi-inspectiemulti-inspectie

Multi-inspectie

 

Multi-inspectie zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens in één inspectie worden opgenomen.

 

Woninginspecties zijn belangrijk voor het beheren van vastgoed, maar de bewoner te vaak lastigvallen is niet gewenst. Daarnaast zit het grootste deel van de kosten in het maken van de afspraak, daarom is het handig om bij een woninginspectie ook andere parameters mee te nemen. Multi-inspectie is altijd maatwerk en de parameters worden daarom in overleg met u vastgesteld.

 

Wilt u een energielabel, maar ook meteen weten hoe groot de achtertuin is? Dat behoort zeker tot de opties. Andere voorbeelden zijn:

  • Is er een elektrische of inductiekookplaat aanwezig?
  • De status van de keuken opnemen (inclusief foto’s)
  • Controleren of er loden leidingen aanwezig zijn.
  • en nog veel meer.

 

Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Multi-inpectie is eigenlijk een woning-APK

Het past perfect in een lean business model om meerder inspecties in één bezoek te plannen en dat is alles waar de multi-inspectie om draait. Een energielabel met WWS punten. Een onderhoudsconditiemeeting met een Quick Scan. Een multi-inspectie is altijd maatwerk, alle uit te voeren inspecties en de te meten parameters worden samen met u opgesteld.

 

De multi-inspectie is goed toepasbaar in nieuwbouw, mutatiewoningen, woon(zorg)complexen en bedrijfspanden. Maar kan in principe op iedere vastgoed portefeuille toegepast worden. Zeker bij uw meerjarige onderhoudsplanning of bij de budgettering van (renovatie)projecten is het de moeite waard om een multi-inspectie te overwegen. Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

We zijn apetrots op onze klanten!