Preloader image
wooncorporaties/zorgwooncorporaties/zorg

Woningcorporaties / Zorg

 

Energieprestatie management is voor een woningcorporatie of zorginstelling vaak een extra last.

 

Breuers & Cobelens neemt het energieprestatie management graag voor u uit handen zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken binnen uw woningcorporatie of zorginstelling.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Wat kunnen wij voor uw woningcorporatie of zorginstelling doen?

 

Energielabels:

Zowel EP-U als EP-W kunnen wij voor u voorzien. Wij zorgen voor een volledige ontzorging van energieprestatie en energielabels  Lees hier meer over onze dienst energielabels. Natuurlijk zijn ook Multi-inspecties mogelijk. Bereken meteen uw energielabel prijs in de prijscalculator.

 

WWS:

Indien gewenst kunnen we bij het opnemen van de energielabels meteen de WWS punten registreren. Zo weet u zeker dat er geen punten blijven liggen in kleine verbeterpunten.

 

Maatwerk advies:

We kunnen voor uw woningcorporatie of zorginstelling een uitgebreid maatwerk advies maken. Niet alleen op het gebied van energieprestaties, maar ook overige zaken zoals onderhoud en ruimtelijke ordening. Projectontwikkeling, herbestemmingsplannen, expansie (maar ook onderhoud) van uw vastgoedbezit. wij helpen u graag om de regie in handen te houden over de energieprestatie / duurzaamheid, onderhoudsplanning en ruimtelijke ordening. Lees hier meer over onze dienst verhuur.

 

contactKansenkaart:

Speciaal voor wooncorporaties hebben we de kansenkaart. Een A4tje dat inzichtelijk maakt wat voor zowel de huurder als verhuurder de gevolgen zijn van energetische verbeteringen. Meer informatie over de kansenkaart vindt u hier.

 

Quickscan:

De energie Quick Scan is een snelle en goede manier om energiebesparende maatregelen te ontdekken. De nadruk ligt hierbij uiteraard op advies: het is aan u om de afweging te maken en te bepalen welke aspecten van de energie Quick Scan u interessant lijken om daadwerkelijk aan te pakken. Bekijk de Quick Scan pagina voor meer informatie.

 

Thermografie:

Bij thermografie brengt een infraroodcamera nauwkeurig de temperatuurverschillen van uw huis in beeld. Hierdoor is goed te zien op welke plekken in huis sprake is van warmteverlies of waar bijvoorbeeld luchtlekken zijn ontstaan. Voor meer informatie, bezoek de thermografie pagina.

 

We zijn apetrots op onze klanten!