Preloader image

 

Breuers & Cobelens richt zich puur op energieadvies en daaronder valt ook het energielabel. Wilt u uw label checken? dat kan op onze energielabel pagina.

 

Energielabel Breda is een dienst van Breuers & Cobelens. Bij oplevering van utiliteitsbouw en bij het opnieuw verhuren hiervan is het verstrekken van een energielabel (EP-U) verplicht. Indien dit niet op orde is kan een bijbehorende boete oplopen tot ruim € 20.000,-.  Ook voor woningen en appartementen (zowel nieuwbouw als bestaande bouw) is een energielabel (EP-W) bij oplevering of verkoop verplicht. Als Roosendaals bedrijf zijn wij u natuurlijk graag in deze regio van dienst. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of bereken meteen uw energielabel prijs in de prijscalculator.

 

Multi inspectie
Multi-inspectie
Multi-inspectie zorgt ervoor dat alle gewenste gegevens in één inspectie
Energielabel utiliteit
Energielabel utiliteitsbouw (EP-U)
Energielabel EP-U is bedoeld voor al het zakelijk onroerend goed.
Energielabel EP-W
Energielabel woningbouw (EP-W)
Een energielabel voor een woning loopt van A++++ tot G.

 

Hoe werkt energielabel Breda?

Het opstellen van een energielabel dient door een onafhankelijk en gediplomeerde adviseur te gebeuren. Daarnaast dient het bedrijf wat het energielabel registreert bij de overheid gecertificeerd te zijn. Breuers & Cobelens heeft gediplomeerde adviseurs in dienst en is als bedrijf volledig zelfstandig gecertificeerd om deze energielabels bij de overheid te registreren. Wij hebben op ons kantoor in Roosendaal alles in eigen beheer en zijn daarom sneller, onze prijs is lager en onze kwaliteit is hoger. Energielabel Breda is één van onze primaire producten.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

 

Buiten de standaard energielabels is het ook mogelijk om maatwerkadvies te krijgen voor zowel EP-W als EP-U. U ontvangt dan een uitgebreid advies met maatregelen met o.a. een blowerdoor-test en desgewenst een luchtdichtheidstests conform NEN-normen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Thank you for contributing to a better world

 

We zijn u als lokaal bedrijf graag van dienst bij alle zaken rondom energieprestatie. Energielabel Breda is hiervan een onderdeel. We kunnen u ook van dienst zijn in het opstellen van een verbeterplan voor uw woning om zo het laagst haalbare energielabel te bemachtigen. Dit geeft niet alleen meer woongenot en lagere maanlasten het geeft ook een groot voordeel op de verkoopmarkt. We maken altijd een duidelijk kosten/baten overzicht zodat u de juiste maatregelen kunt kiezen voor uw woning.

We zijn apetrots op onze klanten!