Preloader image

 

Energielabel kantoren of te wel utiliteit is bedoeld voor alle zakelijk onroerend goed.

 

Het energielabel kantoren, is verplicht bij de oplevering, verkoop of verhuur van bedrijfspanden, zoals kantoren, scholen, horeca, sporthallen en ziekenhuizen. Ook kantoren van woningcorporaties, kantoren van zorgverleners of zorglocaties zelf vallen hieronder. Indien deze locaties toegankelijk zijn voor bezoekers of klanten, geldt er bovendien een plicht het energielabel kantoor zichtbaar op te hangen. Ook vastgoed wat verhuurd of verkocht wordt door woningcorporaties, verhuurders of zorginstellingen valt onder deze verplichting. Het energielabel kantoren moet vanaf 2023 ook met een bepaalde waarde behaald worden. Als u lager dan een C scoort, dus D t/m G, is het tijd om daar iets aan te doen. Vanaf 2023 is ieder kantoorpand namelijk verplicht om een energielabel kantoren met minimaal score C te bezitten. We geven u graag advies over de maatregelen die u kunt nemen om dit te behalen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bereken meteen uw energielabel prijs in de prijscalculator.

 

kantoor energie

WWS

 

kantoor energie

 

 

contact

Wie kan dit energielabel kantoren opstellen?

 

Het opstellen van een energielabel utiliteitsgebouwen dient door een onafhankelijk en gediplomeerde adviseur te gebeuren. Daarnaast dient het bedrijf wat het energielabel kantoor registreert bij de overheid gecertificeerd te zijn. Breuers & Cobelens heeft gediplomeerde adviseurs in eigen dienst en is als bedrijf volledig zelfstandig gecertificeerd deze energielabels bij de overheid te registreren. Hiertoe wordt Breuers & Cobelens ten minste één maal per jaar ge-audit met een steekproef van ten minste 5%. Doordat Breuers & Cobelens alles in eigen beheer kan en geen gebruik hoeft te maken van creatieve paraplu constructies is de snelheid hoger, prijs lager en kwaliteit hoger. Breuers & Cobelens beschouwt het opstellen van deze energielabels als één van haar primaire producten. Bereken meteen uw energielabel prijs in de prijscalculator.

 

 

 

kantoor energie

 

Energielabel kantoor voor u?

 

Heeft u een kantoor of meerdere bedrijfspanden en gaat u deze verkopen of verhuren? Dan is het energielabel verplicht en moet deze overlegd worden voor de verkoop of verhuur ingaat. Breuers & Cobelens neemt u alle zorgen uit handen en levert uw label tijdig bij u op.

 

We zijn apetrots op onze klanten!

 

Kosten

 

Het energielabel kantoren varieert grofweg tussen de 500 en enkele duizenden euro’s. Dit is met name afhankelijk van de oppervlakte, de complexiteit van de geometrie van het gebouw, de installaties en de beschikbaarheid van betrouwbare bouwkundige en installatietechnische tekeningen en beschrijvingen. Bereken meteen uw energielabel prijs in de prijscalculator.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

contact

Hoe gaat het proces in zijn werk?

 

 1. U neemt contact op met Breuers & Cobelens.
 2. Wij zullen u vragen de stukken die u eenvoudig beschikbaar heeft aan ons te doen toekomen:
  • Bouwkundige tekeningen en beschrijvingen
  • Installatie tekeningen en beschrijvingen
  • Plattegronden
  • Verkoop of verhuurbrochures
 3. Op basis van deze stukken stellen wij zo snel mogelijk een offerte voor u op
 4. U verleent opdracht. Wij spreken het moment van opname ter plaatse af. We zullen u maximaal ontzorgen.
 5. Wij bereiden ons zo goed mogelijk voor.
 6. Op het afgesproken moment voeren we de energielabel kantoor opname ter plaatse uit. Toegang tot het volledige pand en alle installaties is noodzakelijk. Deze opname duurt gemiddeld enkele uren.
 7. Na de opname werken we het energielabel kantoren uit. Breuers & Cobelens werkt met gerenommeerde software van VABI. De opname, uitwerking en invoer wordt gecontroleerd en vervolgens officieel afgemeld en geregistreerd bij de overheid. We sturen u het energielabel kantoren direct toe.

De totale doorlooptijd is in de praktijk enkele weken vanaf het eerste contact tot en met het opgeleverde energielabel kantoren. In een spoedsituatie kan dit in enkele dagen. Hiervoor is wel een spoedtoeslag van toepassing.

 

Meer informatie

 

Neem voor meer informatie contact op met Breuers & Cobelens. Daarnaast kunt u op de website van de overheid (RVO) meer lezen.