Preloader image
VvE's / BouwVvE's / Bouw

Zakelijk (VVE’s/bouw)

 

Breuers & Cobelens ontzorgt o.a. VVE’s en bouwbedrijven op het gebied van energieprestaties en onderhoudsplanning.

 

De meeste bouwbedrijven en VvE’s die bij ons aankloppen, doen dat in principe om dezelfde eenvoudige reden: zo min mogelijk energieverbruik en daardoor ook zo min mogelijk kosten, zonder hier zelf naar om te hoeven kijken. Wilt u ook ontzorgt worden op het gebied van energieprestatie? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Bereken meteen uw energielabel prijs in de prijscalculator.

 

klanttevredenheid
gecertificeerd
duurzaamheid
Covid-19 protocol
up to date

contactProjectontwikkeling, herbestemmingsplannen, expansie (maar ook onderhoud) van uw vastgoedbezit. wij helpen u graag om de regie in handen te houden over de energieprestatie / duurzaamheid, onderhoudsplanning en ruimtelijke ordening.

 

Wat kunnen wij bouwbedrijven en VvE’s bieden?

 

Er zijn tal van diensten voor bouwbedrijven en VvE’s, denk hierbij aan energielabels voor bouwbedrijven die een op te leveren nieuwbouwwijk hebben of onderhoudsplannen voor gebouwen van de VvE’s.

 

Sommige standaard producten zoals de Quick Scan en het energielabel zijn ideaal, maar het is ook mogelijk om maatwerk advies over projectontwikkeling, herbestemming of expansie van vastgoedbezit behoort ook tot de opties.

 

Ook thermografie kan zeer interessant zijn om uw vastgoed zo energiezuinig mogelijk te maken.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden voor u interessant zijn.

 

 

 

We zijn apetrots op onze klanten!