Preloader image

De eerste bevindingen van de toezichthoudende instanties op kwaliteit energielabels conform de NTA8800

Hoe werken de energielabels volgens de nieuwe NTA 8800 in de praktijk? Een goede graadmeter zijn de jaarlijkse bevindingen van certificerende instellingen. Zij voeren onder meer controles uit op afgegeven energielabels. Om inzicht te krijgen in de werkbaarheid van de nieuwe methodiek, houdt InstallQ de vinger aan de pols. 

 

Te vroeg voor conclusies, zo schrijft men, maar zeker niet negatief. Hugo Breuers vult hierop aan: “Laten we allen doorwerken aan kwaliteitsverbetering. In de breedte van de markt, want de enigen die écht serieuze meters hebben gemaakt in de nieuwe methodiek zijn de EP-adviseurs.”

 

Lees het gehele artikel op de website van installQ

 

We zijn apetrots op onze klanten!