Preloader image

Hoe kunt u zeker weten of het een inspecteur van Breuers & Cobelens betreft?

Deze week stond er een artikel in de krant dat er wordt gewaarschuwd voor nep inspecteurs.

 

Breuers & Cobelens werkt met een vast team aan opnemers. Voorafgaand aan de opnames ontvangt u een brief van de woningcorporatie waarin Breuers & Cobelens wordt vermeld. Hierin staat tevens vermeld in welke tijdspanne er opnames in uw wijk worden uitgevoerd. In die periode zullen onze adviseurs aanbellen om uw woning op te nemen. Onze inspecteurs zullen zich altijd legitimeren met een Nederlands identiteitsbewijs. Ook kunt u altijd op onze website kijken onder het kopje ‘ons team’ om te controleren of de desbetreffende inspecteur bij ons werkzaam is.

 

Bij twijfel of mocht u vragen hebben belt u dan met ons.