Preloader image

betrouwbare energielabel adviseur

In tros radar van afgelopen maandag werd aandacht besteed aan de kwaliteit van de energielabels adviseurs. In het programma kwam naar voren dat er adviseurs actief zijn die niet goed op de hoogte zijn van de nieuwe richtlijnen.

 

Breuers & Cobelens was één van de eerste bureaus in Nederland die de certificering voor de nieuwe energielabels op orde had. Onze energielabel adviseurs zijn opgeleid en getraind om de protocollen aangaande het energielabel zeer precies te volgen. Zo weet u zeker dat het energielabel klopt bij uw woning.

 

Onze prijs is afhankelijk van de gebruiksoppervlakte van uw woning en de beschikbaarheid van plattegronden. We bereken de voor u meest faire prijs in ons offerte en leveren voor deze prijs een energielabel van de hoogste kwaliteit.

 

We zijn apetrots op onze klanten!

 

 

klanttevredenheid icoon
gecertificeerd
Duurzaamheid
Covid-19 protocol