Preloader image

Praktijkstage Energieprestatie

 

Samen met Kader werken wij mee aan het opleiden van energieprestatie adviseurs. Het is mogelijk om bij ons de praktijkstage energieprestatie te lopen.

 

De theorie blijft vaak pas echt hangen als je het in de praktijk brengt. Daarom is de praktijkstage energieprestatie belangrijk. Je gaat voor deze stage een opname doen in de praktijk samen met een al vakbekwaam adviseur. Samen met deze vakbekwame adviseur ga je daadwerkelijk een woning of gebouw opnemen. De kennis die je hebt opgedaan in de opleiding bij Kader kun je hiermee gelijk in de praktijk toepassen en toetsen.

 

De praktijkstage energieprestatie kan net dat laatste zetje in de goede richting zijn om je examens te behalen. Meer informatie zoals de brochure en inschrijfmogelijkheden vindt je op de website van Kader.

 

We zijn apetrots op onze klanten!