Preloader image

Wij zijn aanwezig op de VABI corporatiedag 2021

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag komt er weer aan en Breuers & Cobelens is er ook bij! De Corporatiedag is al jaren één van de leukste en best bezochte events voor medewerkers van woningcorporaties. Vanwege alle onzekerheid rondom het bijwonen van evenementen de komende maanden, vindt de Corporatiedag ook dit jaar online plaats.

 

De Ortec Finance en Vabi Corporatiedag is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met:

  • Duurzaamheid
  • Vastgoeddata
  • Vastgoedsturing
  • Financiele sturing
  • Vastgoedwaardering

 

Wat: Ortec Finance en Vabi Corporatiedag 2021: online editie
Wanneer: 20 en 27 mei 2021
Tijd:Tussen 9.00 – 13.00 uur
Locatie:Online

 

Wil je verzekerd zijn van deelname aan de Corporatiedag 2021: online editie? Meld je dan direct aan en wij reserveren een plaats voor je. Werk je bij een corporatie of commercieel verhuurder? Dan is deelname ook nog eens kosteloos.