Preloader image

Hoe bespaar je op je gasrekening tijdens de koude dagen?

Er is een manier om te besparen op je gasrekening tijdens deze koude thuiswerkdagen.

 

Stel niet je thermostaat in de woonkamer, maar juist je ketel lager in. Alleen de verwarming, van tapwater afblijven ivm legionella. Een HR ketel is pas echt HR op lage temperaturen. Meer warmte voor minder verbruik, doe ook mee met de 50 graden test van Natuur&Milieu! https://lnkd.in/dYyEjvt

 

Nog een tip van ons:

Realiseer je dat je volgende week met thuiswerken eenvoudig honderden Euro’s gas in één week verstookt. Doordat in Nederland je maandtarief gelijk is (in de zomer verstook je nog geen tientje per week) realiseer je je onvoldoende hoe duur komende week is. Let alleen komende week extra op je stookgedrag, en je kan de rest van het jaar (wat gasverbruik betreft) douchen zonder douchetimer!