Over Breuers & Cobelens  Volg Breuers & Cobelens op LinkedIn!

Breuers & Cobelens is een bouwkundig ingenieursbureau dat zich heeft toegelegd op ruimtelijke ordening en de energieprestatie van woningen. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit woningcorporaties, bouwbedrijven/projectontwikkelaars, kleine tot middelgrote ondernemers en particulieren.Breuers & Cobelens is in 2010 ontstaan door het bundelen van de krachten van Hugo Breuers en Kim Cobelens. Alhoewel letterlijk genomen 2 families rijk, ziet Breuers & Cobelens zichzelf graag als familiebedrijf.

Breuers & Cobelens is lid van zowel de FedEC als AvEPA. Binnen de AvEPA heeft Breuers & Cobelens een plaats in het bestuur. Breuers & Cobelens vertegenwoordigt de AvEPA onder andere in de examencommissie EPA-W en EPA-U.  Breuers & Cobelens is volledig zelfstandig BRL9500 gecertificeerd door EPG certificering. Breuers & Cobelens is Fundeon erkend leerbedrijf voor de opleiding middenkaderfunctionaris bouw. Onderaan de website vindt u de link naar de algemene voorwaarden. Een zusterbedrijf van Breuers & Cobelens is Led Up. Led Up adviseert in duurzame verlichtingsoplossingen en ontwerpt lichtplannen. Daarnaast importeert, verhandelt en installeert Led Up verlichting.

KvK Breda: 67710085
ING bank: NL40INGB0005855772
BIC: INGBNL2A
Certificering: EPG-2012-04

Over Kim M.A. Cobelens  LinkedIn-profiel van Kim Cobelens weergeven

Kim (1980) is geboren in Bramsche, Duitsland. Na het afronden van de HTS bouwkunde in Tilburg studeerde Kim af als architect aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze ging aan de slag bij diverse architectenbureaus en werkte aan zowel kleinere als grotere projecten. Tegelijkertijd, eigenlijk meer als hobby in de avonden en weekenden, deed Kim organisatorische werkervaring op als leading hostess bij diverse grote evenementen. Net op het moment dat de economische crisis het architectenbureau waar Kim op dat moment werkzaam was bereikte raakte ze met Hugo in gesprek. Inmiddels is Kim, naast ondernemer, de trotse moeder van 3 prachtige zoons.

Over Hugo P. Breuers  LinkedIn-profiel van Hugo Breuers weergeven

Hugo (1979) is geboren in Roosendaal. Na het afronden van de MTS in Vlissingen studeerde Hugo part-time informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Hugo was werkzaam bij een ondernemer in West-Brabant waar hij naast de automatisering onder andere verantwoordelijk werd voor een outbound callcenter, de buitendienst van een assurantiekantoor en de start-up van een café-restaurant. Tijdens de diverse werkzaamheden kwam Hugo tot de ontdekking dat hij toch wat theoretische bagage miste en hij besloot bedrijfskunde te gaan studeren aan Universiteit Nyenrode. Hier groeide de droom zelf als ondernemer wat te betekenen voor de wereld, maar constateerde Hugo tegelijkertijd dat er ook nog wat werkervaring ontbrak. Hij ging, als aanvulling op zijn werkervaring bij de eerder genoemde regionale ondernemer, aan de slag bij een grote multinational als internal business consultant en zag vanuit deze functie diverse aspecten van een multinational. Enkele jaren na het succesvol afronden van zijn doctoraal bedrijfskunde begon het echt te kriebelen en zag Hugo een kans samen met Kim een bedrijf op te zetten. Hugo begon zich te verdiepen in ruimtelijke ordening en bouw, met name de energetische kant hiervan…

Over het team

Het team bestaat verder voornamelijk uit vastgoed inspecteurs. Zowel in eigen dienst als diverse vaste projectkrachten. Het vaste buitendienst team, in eigen dienst, bestaat onder andere uit Ton Janssen, Willem Cox, Floris Breuers en André Burger. Het team wordt compleet gemaakt door een ruimtelijk economisch adviseur: Peter Breuers.

Referenties

Enkele referenties:

  • Alleewonen; Perry van Happen (Adviseur Markt & Innovatie)  LinkedIn-profiel van Perry van Happen (AlleeWonen) weergeven
  • Alleewonen; Michelle Zacht (Bouwkundig vastgoedbeheerder)  LinkedIn-profiel van Michelle Zacht (AlleeWonen) weergeven
  • Maes Makelaars: Jackie de Jong
  • Giesbers Rotterdam; Ingrid Philipsen (Manager PR & communicatie)