Vakkundigheid

Als woningcorporatie heeft u dagelijks te maken met huurders enerzijds en met vastgoedbeheer anderzijds. Het is een constante balans tussen (veranderende) regelgeving en huurdersbelangen, waardoor er in de dagelijkse praktijk minder tijd overblijft om u tussen het klantcontact en de richtlijnen door ook nog bezig te houden met bouwkundige keuring en energieprestaties.
Wanneer u dit uit  handen geeft, moet u erop kunnen vertrouwen dat dit grondig en vakkundig gebeurt. Breuers & Cobelens stelt professionaliteit voorop. U bent niet langer de slager die zijn eigen vlees keurt: we kijken graag met u mee om met een frisse, scherpe blik het maximale uit uw projecten (of volledige mutatie) te halen. Als u ons de NAW-gegevens en basisinformatie geeft, dan verzorgen wij de rest.

 

Volledige ontzorging

Met de juiste expertise brengen we het maatwerkadvies dat bij u past, zonder daarbij de huurder uit het oog te verliezen.  Voor ons is een tevreden bewoner net zo belangrijk als voor u.

  • Afspraken maken met de huurders (ook ’s avonds en in het weekend) is voor ons geen probleem.
  • Een afgemeld energielabel in uw automatisering/database? In no-time geregeld.
  • Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat deze gerealiseerd worden.

Kwaliteitsbewaking

We worden regelmatig door woningcorporaties gevraagd om de kwaliteit te bewaken van de gecertificeerde EPA-opnemers die zij in dienst hebben. Dit doen we met behulp van steekproeven ter controle en daarnaast via bijscholing en advisering van de desbetreffende EPA-opnemers. Hoewel dit in eerste instantie vaak begint als een los project, ontstaan op deze manier regelmatig langdurige samenwerkingen. Het is dan onze taak om zowel de organisatie als de opnemers naar een hoger niveau te tillen op een manier waar beide partijen zich prettig bij voelen. Vervolgens zorgen we ervoor dat dit niveau gehandhaafd blijft.
Klinkt dit u goed in de oren? Bel of mail dan gerust voor een oriënterend gesprek.

 

WWS-punten

Desgewenst kunnen we (voor een minimale meerprijs) bij de opname van het energielabel direct ook de WWS-punten opnieuw opnemen. Misschien bent u hier in eerste instantie wat terughoudend in, maar de praktijk wijst uit dat organisaties hier na afloop hier vaak heel anders over denken. Er blijven vaak heel wat punten liggen voor eenvoudig realiseerbare zaken, zoals betegeling in de keuken of badkamer. Neem gerust contact met ons op voor een gratis steekproef.

 

(in het menu linksboven vindt u een nadere uitleg van de verschillende diensten die we aanbieden, zoals de speciaal ontwikkelde kansenkaart, energie-indexrapportages enzovoorts)