Het voorlopige energielabel: bedoeld als aanmoediging door de overheid om het aantal energiezuinige woningen te vergroten.  Zodra utiliteitsbouw door u opgeleverd of opnieuw verhuurd wordt,  is de verstrekking van het energielabel (EPA-U) verplicht. Let hier goed op, want als u dit als woningcorporatie niet op orde heeft dan kan de bijbehorende boete oplopen tot ruim €20.000.

 

Eenmalig verstrekken van het energielabel
Indien u geen vaste klant van ons bent en slechts eenmalig een energielabel wenst af te nemen, kunnen wij u hier helaas niet bij ondersteunen (voor vaste klanten maken we uiteraard graag een uitzondering: neem in dat geval gerust contact met ons op). Door de manier waarop de overheid dit systeem heeft opgezet, wordt het ons namelijk vrijwel onmogelijk gemaakt om de service en ontzorging te bieden die we nu juist zo belangrijk vinden.

Bent u toch op zoek naar meer service? Dan kunt u via ons kantoor een energie-indexrapport afnemen; het energielabel krijgt u hier dan kosteloos bij. De kosten van een energielabel variëren tussen de €160 en €230 per woning.

 

Praktische tips.
Op www.123energiecertificaat vindt u meer praktische tips en adviezen van onze hand, hoewel we er nadrukkelijk voor gekozen hebben om dit niet onder de naam van Breuers en Cobelens te doen. We vinden het belangrijk dat wij in een adem genoemd kunnen worden met de service waar we voor staan. Dit wordt helaas vrijwel onmogelijk gemaakt door de manier waarop de overheid dit systeem heeft opgezet.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie.