Huizen worden tegenwoordig met de meest prachtige foto’s gepresenteerd via de websites en brochures van makelaars. Wie eerst via dit beeldmateriaal een kijkje neemt in de woon- of slaapkamer, krijgt daarna de mooiste beschrijvingen voorgeschoteld van  alle mogelijkheden die de desbetreffende woning biedt.

Ondanks deze zorgvuldige introductie, mist in heel wat gevallen een goede tekening. De plattegronden die erbij geleverd worden, laten wel zien hoe de woning verdeeld is maar daar blijft het vervolgens bij.
Hoe nuttig zijn al deze zwart-witplattegronden nu helemaal? En leveren ze eigenlijk überhaupt wel informatie die echt als interessant wordt ervaren?

Bij de verkoop van uw woning is een goede tekening van het gebouw onontbeerlijk. Dit is van essentieel belang om potentiële kopers te voorzienvan de benodigde informatie, maar ook om uw huis dusdanig in kaart te brengen dat direct duidelijk is welk potentieel ervan uitgaat.

U wilt natuurlijk wel dat de uitwerking van de gemeten gegevens gebeurt op basis van de branchebrede meetindustrie die gebaseerd is op de NEN-normen (‘normalisatie en normen’).  Bij Breuers en Cobelens bent u daarvan verzekerd.

 

Op zoek naar een plattegrond?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.