Als u uw woning wilt verbouwen, het energielabel/energiegebruik van uw woning wilt verbeteren of wilt weten van welke subsidies u gebruik kunt maken, is het verstandig én makkelijk om eerst een maatwerkadvies energiebesparing te laten opstellen.

Het maatwerkadvies energiebesparing geeft ook aan wat het officiële energielabel van uw woning is. Waar het energielabel slechts algemene maatregelen noemt die niet in elk geval uitvoerbaar of financieel verstandig zijn, geeft het maatwerkadvies energiebesparing gedetailleerd inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen, specifiek voor uw woning. Daarnaast wordt duidelijk wat deze maatregelen globaal kosten en welke besparing haalbaar is. Wat is de investering en wat is in uw specifieke geval de globale terugverdientijd.

Het energielabel zegt slechts wat over woning en het gebruik van de woning staat hier volledig los van. Een maatwerkadvies energiebesparing daarentegen houdt rekening met het gebruik van uw woning, zoals het aantal bewoners en uw persoonlijke wensen.  Uiteraard heeft het bewonersgedrag na uitvoering van de werkzaamheden nog steeds sterke invloed op de daadwerkelijke energiekosten. Laat u bijvoorbeeld apparatuur dag en nacht op stand-by staan, of laat u de lichten altijd branden, dan liggen ook hier nog kansen.

Breuers & Cobelens is Meer Met Minder aanbieder, dus ook deze mogelijke subsidies worden volledig meegenomen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. U neemt contact met ons op en maakt een afspraak.
  2. Een adviseur komt bij u langs om uw woning op te nemen. Dit kost maximaal 3 uur.
  3. Binnen 2 weken ontvangt u het maatwerkadvies energiebesparing in uw brievenbus. Vaak spreekt deze uitgebreide rapportage voor zich. Mocht u vragen hebben, kunnen we deze kosteloos telefonisch aan u beantwoorden, of tegen een kleine meerprijs komt de adviseur persoonlijk bij u aan huis het maatwerkadvies energiebesparing toelichten.