Deze actie geldt alléén voor de bewoners van de wijk Biesdonk in Breda, voor de periode 1 november 2012 tot en met 30 januari 2013.

Afgelopen zomer heeft u onze EPA-opnemers ongetwijfeld in uw wijk zien lopen. In opdracht van woningcorporatie Singelveste Alleewonen zijn alle woningen in uw wijk die eigendom zijn van Singelveste Alleewonen door ons voorzien van een energielabel.

U, als huiseigenaar, had hier weinig mee te maken. Dit project betrof slechts de huurwoningen. Nu heeft u de kans mee te liften op de kennis die onze opnemers over uw woningtype afgelopen zomer hebben opgedaan.

Normaliter is de opname van een energielabel ter plaatse ongeveer 2 uur werk. Terug op kantoor kost het uitwerken nog ongeveer een uur. Doordat onze opnemers afgelopen zomer ruim 400 woningen, die voor een groot deel identiek zijn aan uw woning, hebben opgenomen en voorzien van een energielabel, is voor uw woning de opname en uitwerktijd gereduceerd tot minder dan de helft. Dit voordeel is voor u. U kunt nu voor minder dan de helft van het normale tarief een energielabel of een maatwerkadvies bestellen. Het energielabel kost u € 85,- en het maatwerkadvies € 170,- incl btw. Deze prijzen zijn slechts mogelijk door de parate kennis van onze opnemers over uw woning. Het zijn fixed prijzen en all-in. U loopt geen risico en er is geen sprake van meerwerk/nacalculatie. Het werkt als volgt:

  1. U neemt contact met ons op en geeft aan dat u een bewoner bent van de Biesdonk in Breda.
  2. We maken een afspraak waarop onze opnemer bij u thuis kan langskomen. Dit kan ook in de avonduren en indien noodzakelijk ook in het weekend. Deze opname duurt normaliter niet langer dan een uur.
  3. Binnen 2 weken ontvangt u het energielabel of maatwerkadvies in uw brievenbus. Indien u wenst kunt het energielabel ook digitaal ontvangen.

U kunt verder op deze site lezen wat precies het verschil is tussen een energielabel en het maatwerkadvies. U mag natuurlijk ook altijd even bellen als u verdere vragen heeft of niet goed kan kiezen welke van de 2 voor u het meest gunstig is.

Het energielabel betreft een officieel afgemeld energielabel en is 10 jaar geldig. Wettelijk gezien is een energielabel verplicht bij verkoop of verhuur van uw woning. U heeft vaak een energielabel nodig bij de aanvraag van subsidie ter verbetering van uw woning. Dit is uw kans, u heeft het energielabel zeer waarschijnlijk de komende 10 jaar een keer nodig en de kans dat u het energielabel, waar dan ook, voor deze prijs kan bestellen is nihil. Bel of mail voor meer uitleg of een afspraak.